Hvis du i dag har en almindelig postkasse, er du sikkert også klar over, at du ikke selv må bestemme, hvor den skal være placeret. Kravene til placeringen af din postkasse er nemlig defineret i postloven.

Sådan forholder det sig ikke med pakkepostkasser. I hvert fald ikke endnu. Det betyder, at hvis du vælger en pakkepostkasse fra MEFA, har du fuld frihed til at bestemme, hvor du gerne vil placere din postkasse.

 

Du bestemmer

Denne frihed giver dig eksempelvis mulighed for at placere din pakkepostkasse i carporten. Ved at placere den her, bliver du aldrig våd, når du skal ud at tjekke, om der er kommet pakker. Måske tænker du, at det ikke betyder det store, men når regnen står ned, og du skal tømme din postkasse, vil du sikkert sætte stor pris på det, og sikre at dine pakker også forbliver tørre.

En anden mulighed er at vælge en placering lige ved din hoveddør. Det kan godt være en fordel, hvis du eksempelvis vælger en større model, som har plads til de lidt større pakker. Så skal du alt andet lige ikke bære dem så langt, når du skal have dem ind i huset.

Hensynene kan være mange og meget forskellige. Pointen er, at vælger du en af MEFA’s pakkepostkasser, er du i kontrol med, hvor den skal stå. Du skal dog være opmærksom på, at har du en pakkepostkasse, du både bruger til at modtage almindelig post og pakker, så skal den stå ude ved vejen eller ved skel. Det siger loven.

 

Lad postkassen matche dig

Udover friheden til at bestemme, hvor din funktionelle pakkepostkasse skal stå, har du også mulighed for at bestemme, hvordan den skal tage sig ud, og i det hele taget matche dig og din bolig.

Pakkepostkasser fra MEFA fås nemlig ikke kun i en lang række forskellige størrelser. De findes også i flere forskellige farver. Og der er helt sikkert også én, der passer til det udtryk, du ønsker at skabe omkring din bolig.

Den tid er forbi, hvor postkassen var noget, du havde, fordi man skulle, og hvor man ikke lagde ret mange tanker i, hvordan den skulle se ud og fungere. Fremtidens pakkepostkasser opfylder dine behov på en helt ny måde, er langt mere praktisk anvendelig, og bliver dermed også en langt mere integreret del af miljøet omkring din bolig.