Montering af postkasser

– på væg eller stander

Når du skal have placeret din nye postkasse eller pakkepostkasse derhjemme, er det vigtigt, at den placeres og monteres efter gældende postkasselov.

Hvis du ønsker at vide mere om, hvordan du placerer og monterer din postkasse rigtigt, så læs med her nedenfor. Hvis du derimod ønsker vejledning til montering og placering af myRENZbox Homebox, kan den læses længere nede på denne side.

Den rigtige placering og montering af din postkasse, ifølge postloven, kan ses her:

Opsætning af brevkasser

Husk, altid at undersøge, hvor el-kabler, telefonledninger og andre installationer til dit hus befinder sig, inden du monterer standeren til din postkasse. MEFA har en lang række standere og beslag, der tilgodeser ethvert tænkeligt behov – dette både de klassiske, de moderne og de lidt anderledes.

OBS! Under hvert produkt har du mulighed for at downloade en monteringsvejledning.

Easy Mounting
Vil du undgå det tunge arbejde med at nedstøbe din stander i beton, kan du bruge MEFA Easy Mounting – du kan se, hvor nemt det kan gøres på vores instruktionsvideo nedenfor.

Fordele med Easy Mounting:

  • Hurtig montering af postkassen
  • Ingen nedstøbning – undgå det tunge arbejde
  • Solid løsning med jordspyd, der kan flyttes

 

OBS! Husk, at postkassen skal placeres, så indkastet er 100-120 cm over jorden.

montering af postkassen
montering af postkassen
montering af postkassen
montering af postkassen slutresultat
myRENZbox Homebox

Montering og levering af myRENZbox Homebox:

Slip for besværet – få leveret og monteret din myRENZbox Homebox af professionelle Renz certificerede montører.

Efter bestilling af din nye smarte myRENZbox Homebox, vil du blive kontaktet af en af vores dygtige montører med henblik på aftale om montering. Dette vil ske senest 5 arbejdsdage efter bestilling – så du hurtigt og nemt kan få glæde af din nye pakkeboks.

I forbindelse med levering og montering vil vi sammen finde den bedste placering til din pakkepostkasse. Hvis din myRENZbox Homebox udelukkende skal bruges til modtagelse af dine pakker, er det muligt at placere pakkeboksen, hvor det passer dig bedst på din ejendom. Pakkepostkassen kan dog også håndtere din almindelige post, aviser og reklamer – myRENZbox Homebox er derfor en smart løsning til at dække alle dine post – og pakkebehov. Her er det bare vigtigt at være opmærksom på, at hvis pakkepostkassen både skal bruges til pakker og post m.m. skal den placeres ved skel eller ved vejen, således den overholder gældende postlov, se mere her:

Vi monterer og leverer myRENZbox Homebox til alle kunder på brofaste øer, og hvis det ønskes, kan vi samtidig tage din gamle postkasse med os – så du ikke skal tænke på den efterfølgende.

OBS! – myRENZbox Homebox skal have adgang til sollys, da solcellen, placeret på toppen af pakkeboksen, skal kunne lade batteriet.

 

Montering på væg:
Vi monterer din nye myRENZbox Homebox på eksisterende fast væg – dette på mursten, beton eller træ. Prisen på montering på væg indbefatter beslag til ophængning.

Montering på fod:
Vi monterer din nye myRENZbox Homebox på original fod og spyd, der drejes i blødt underlag – spyd monteres ikke i asfalt, cement, beton eller lignende materialer. Fod og Homebox monteres ovenpå spyddet. Prisen på montering på fod indbefatter montering af jordspyd.

OBS! Montering af myRENZbox Homebox indbefatter ikke:

  • Fjernelse af fliser, boring i asfalt eller andre hårde materialer ved montering på fod.
  • Reetablering af fliser, asfalt eller andre hårde materialer
  • Reetablering af bede, græsplæner og lignende
  • Montering indbefatter ikke ansvar og reetablering af skjulte rør og ledninger – dette hverken i væg eller jord