Der er gang i produktudviklingen

Hos Renz er vi i fuld gang med produktudvikling af nye MEFA pakkepostkasser i samarbejde med designerduoen Mencke & Vagnby. Produkterne omfatter en væghængt- og en større rummelig pakkepostkasse i smukt design, der skal imødekomme den stigende grad af online shopping
Der er stigende efterspørgsel på pakkepostkasser, i og med flere og flere handler på nettet. Her bestilles alt fra elektronik til tøj og bøger, hvoraf de færreste varer kan passe ned i en normal postkasse. Det resulterer ofte i ture til pakkeshoppen, der kunne være undgået for både fragtmænd og kunder.
Meget tyder på, at pakkepostkassen er fremtidens postkasse. Derfor er det også afgørende for os, at kvaliteten er i top, så de holder så længe som muligt. Ligesom MEFAs resterende produkter bliver pakkepostkasserne fremstillet af europæisk stål og i høj kvalitet.
Udover at kvalitet og funktionalitet skal gå op i en højere enhed, er det afgørende, at udtryk og form også appellerer til forbrugeren og passer til alle hjem. Det er sandsynligvis årsagen til, at MEFA postkassen Letter fra 2012 blev en bestseller. Det var derfor et naturligt valg at invitere det velkendte designerpar, Karina Mencke og Marcus Vagnby, med på tegnebrættet igen.
Det er særlig Markus Vagnby, der bliver ekstra grebet af en produktudvikling som denne, hvor det kræver noget særligt i forhold til det tekniske.

Funktionalitet og kvalitet

“Jeg holder meget af at optimere og få det funktionelle til at spille sammen med det æstetiske. Det kræver naturligvis mange timers fordybelse og forståelse, men det er så tilfredsstillende at komme frem til løsninger, der både tager højde for funktion og udtryk, som f.eks. med Letter-postkassen, der ligner en simpel konvolut med nøglehullet diskret skjult og beskyttet mod rust bagved klappen,” fortæller Marcus Vagnby.

De nye pakkepostkasser er en videreudvikling på Letter-bestselleren og tager således udgangspunkt i et lignende design, hvor æstetik, kvalitet og funktionalitet går op i en højere enhed.

 

MEFA Letter

MEFA Letter