Birgitte Valbirk, myRENZbox Homebox ejer;

Homebox ejer

Jeg skulle bestille en ny internet-router, og sende den gamle retur, hvilket var utrolig let med min nye Homebox. Pakken blev leveret med Postnord, som har fået adgang til min Homebox med en kode. Da den gamle router skulle retur, lagde jeg den blot i Homebox’en med returlabel på pakken, og registrerede i appen, at der var en returpakke i min Homebox. Dagen efter blev den hentet, og jeg sparede tid både på at hente pakken, samt at returnere den gamle router. I ”gamle dage” ville jeg have kørt rundt med returpakken i bilen i flere dage, før jeg var kommet forbi pakkeshoppen. Nu blev det gjort med det samme. Nemt for mig og hurtigt for modtageren af pakken – en ren win-win.

 

Anders Pedersen, myRENZbox Homebox ejer:

Det er virkelig smart, at man kan sende pakker fra Homeboxen. Jeg kan også godt lide, at man kan åbne den via en app, da jeg altid har min mobil på mig, hvorimod jeg ofte ikke har nøgler med – tidligere skulle jeg hente nøglen for at tømme postkassen.

Homebox     Homebox