SPRÆLSKE POSTKASSER I ET VÆLG AF FARVER

MEFA Judo i lækre farver

MEFA gør op med vanetænkningen omkring postkasser og tilbyder, at du selv kan vælge, hvilken farve din nye postkasse skal have. Alle MEFA’s postkasser kan bestilles i mere end 60 forskellige RAL-farver.

Skal din nye postkasse være gul, grøn, blå eller måske pink? Det skal du fremover tage stilling til, hvis du har set dig varm på en postkasse fra MEFA.

Vi får ofte henvendelser fra forbrugere, som gerne vil bestille en postkasse i en helt speciel farve. Derfor har vi valgt at tilbyde, at man mod et farvetillæg, kan bestille sin postkasser i  individuelle farver

Peter Andersen, adm. direktør

Ønsker du dig en postkasse i en speciel farve, kan du se mere information her

Udfyld og print en bestillingsseddel, og bestil hos din nærmeste forhandler af MEFA’s postkasser. Ved bestilling af en specialfarve skal du være opmærksom på, at der en leveringstid på fire uger samt et farvetillæg, fordi postkasserne laves enkeltvis.