Kender du det? Du har handlet på nettet, og nu er din pakke endelig kommet. Eller rettere det er den ikke. For mens du har passet dit arbejde, har pakkepostbuddet været hjemme hos dig, og har i stedet for din pakke efterladt en seddel i din postkasse om, at du kan hente din pakke i den nærmeste pakkeshop eller postbutik. Fra i morgen vel at mærke.
Du forsøger at tøjle din utålmodighed for at få fat i den pakke, du ved allerede ligger og bare venter på dig på en hylde tæt ved din bopæl, men som du altså først kan få udleveret i morgen. Og som om det ikke var nok, ved du, at du først efter arbejde i morgen kan komme ned og hente din pakke – og det samtidig med alle de andre, der også skal ned og have hentet de pakker, de har liggende.
Det er ikke lige det, du går og drømmer om efter en lang dag på arbejdet; at skulle ned og stå i kø for at få en pakke, når det, du i virkeligheden bare længes efter, er at komme videre med de ting, du ellers havde tænkt dig at lave den dag. Du er ganske vist vant til det, fordi du handler meget på nettet, men tanken om alle de timer, der kunne være brugt på noget andet og sjovere – eksempelvis sammen med noget af indholdet af pakkerne – gør dig bare endnu mere træt.

 

Spild af tid i pakkeshoppen

Lad os tage et hurtigt eksempel: hvis du i gennemsnit får én pakke om ugen, og din pakkeshop ligger tæt på, hvor du bor, bruger du hurtigt en halv time på at hente din pakke, fra du går hjemmefra, til du er hjemme igen. På ét år bliver det til mere end 25 timer, der kunne være brugt til alle mulige andre og langt sjovere ting.
Lyder det bekendt? Bare rolig. Du har det som mange andre, der deler frustrationen over, at det at vente på at have pakken, og dens indhold, i hænderne er suverænt den del af shopping-oplevelsen på nettet, de ser mindst frem til. Og det behøver faktisk slet ikke være sådan.

 

MEFA har løsningen

Med en pakkepostkasse fra MEFA derhjemme slipper du for turen til posthuset, køen og alle frustrationerne. Den findes i en række forskellige modeller, der er designet til at kunne tage imod de ting, du køber på nettet, uanset om det er tøj, sko, bøger, elektronik eller noget helt andet. Selv fødevarer kan modtages i en pakkepostkasse, hvis de er emballeret temperaturmæssigt forsvarligt. Det er enkelt, smart og helt sikkert.
Pakkepostkassen fra MEFA sikrer, at du ikke alene modtager pakken, så hurtigt den kan bringes ud. Du får også frigjort værdifuld tid til at foretage dig flere af alle de ting, der virkelig interesserer og inspirerer dig.