Hvis du står og skal til at investere i en ny postkasse – måske fordi, at du har bygget nyt, eller er flyttet i en anden bolig, eller fordi din gamle postkasse simpelthen bare ikke kan mere – så læs med her!
Uanset hvilken løsning du overvejer, bør du have en pakkepostkasse fra MEFA med i dine overvejelser. Dette, da vi ser, at mængden af almindelige breve og tryksager er faldende, hvorimod vi ser en stigning i handel på nettet. Dermed er du fremtidssikret med en stilren og funktionel pakkepostkasse fra MEFA.

Gode argumenter for en pakkepostkasse
Men der er også andre gode grunde. Vi har samlet fem helt konkrete og gode grunde til, at du bør vælge en pakkepostkasse fra MEFA, næste gang du skal have en ny postkasse:

 

1. Pakkepostkassen sparer dig turen til pakkeshoppen. Med en pakkepostkasse fra MEFA er det slut med at skulle en tur forbi supermarkedet, eller den nærmeste pakkeshop, og stå i kø for at hente dine pakker. De ligger i stedet klar i din pakkepostkasse, og skal blot bæres ind.

2. Pakkepostkassen sikrer dine pakker, mens du ikke er hjemme. En pakkepostkasse fra MEFA er en sikker løsning for dine pakker, der gør det muligt for dig at modtage selv værdifulde pakker, som f.eks. elektronik, med sindsro samt fuld vished om, at de ligger trygt i din pakkepostkasse, så der ikke sker noget med dem, før du kommer hjem, og bringer dem ind.

3. Pakkepostkassen fås i præcis den størrelse, der passer til dine behov. Uanset dine vaner på nettet findes der en pakkepostkasse fra MEFA, der passer til dine behov. Lige fra den ganske lille pakkepostkasse, der er god til bøger og andre små pakker, til den helt store pakkepostkasse, der kan håndtere tæt på alt.

4. Pakkepostkassen kan placeres, hvor du ønsker det. Hvor en almindelig postkasse er underlagt strenge lovgivningskrav til placering, bestemmer du helt selv, hvor din pakkepostkasse fra MEFA skal stå. Du kan placere den, hvor det er mest fordelagtigt for dig, eller hvor den passer bedst ind i miljøet omkring din bolig. Du bestemmer.

5. Pakkepostkassen kan også håndtere din almindelige post og tryksager. En pakkepostkasse fra MEFA giver ikke blot mulighed for at modtage pakker og spare turen til pakkeshoppen, den giver også mulighed for at modtage al din almindelige post og tryksager. Én smart løsning til at dække alle dine post- og pakkebehov. I den forbindelse skal du dog være opmærksom på, at vælger du en pakkepostkasse til at håndtere både dine pakker og din almindelige post, så skal den placeres ved skel eller ved vejen. Det siger loven.

 

Med en pakkepostkasse fra MEFA får du udover fremtidens pakke – og postløsning et stilrent design og i gedigen kvalitet. Det er vores garanti til dig for, at dit valg vil komme dig til gavn og glæde i mange år fremover.