SIKKER LEVERING – HVER GANG

MEFA Mana 482

Har du oplevet, at en pakke, du har fået afleveret hjemme, enten er forsvundet eller er blevet beskadiget af vejr og vind? Hvis du har ved du også, hvor frustrerende det er, og hvordan sådanne dårlige oplevelser fuldstændig kan fjerne forventningens glæde ved at handle på nettet.

Du kender sikkert nogle, der af samme grund vælger enten at få leveret deres pakker direkte til nærmeste postbutik eller måske ligefrem får dem leveret direkte på arbejdspladsen. Det er ikke nødvendigvis de mest smidige løsninger, men hvis alternativerne opleves som værende
værre, bliver disse valg pludselig naturlige.

Sådan behøver det dog ikke værre. For der findes faktisk et alternativ, der er langt mere enkel og effektiv end alle de omveje til at modtage sine pakker i ordentlig stand, man ellers kan forestille sig.

Optimal pakkeløsning
Dette alternativ er en pakkepostkasse fra ME-FA. Med den installeret derhjemme har du ikke alene en postløsning, der tager godt hånd om din post, dine magasiner, og hvad du ellers får. Den tager også optimalt imod dine pakker.

Det gør den på flere måder.

For det første sikrer en pakkepostkasse fra ME-FA, at pakkeposten altid kan komme til at levere den pakke, du har bestilt. Med en pakkepostkasse derhjemme er det slut med, at du må en tur forbi postbutikken for at hente din pakke eller føle dig tvunget til at få pakken leveret på dit arbejde. Alt afhængig af, hvordan dine shopping-vaner på nettet er, er der nemlig altid en ME-FA pakkepostkasse, der passer til dine behov, og som sikrer, dine pakker kommer trygt og godt helt hjem til dig, selvom du ikke er hjemme til at tage imod.

Sikrer mod vind, vejr – og tyveri
For det andet sikrer pakkepostkassen fra ME-FA din pakke mod vejr og vind.
Pakkepostkassen er fuldstændig skærmet af fra naturens luner, så uanset om det er regn og rusk, eller om sneen daler lige inden jul, kan du være sikker på, at din pakke ligger godt og tørt i pakkepostkassen, lige indtil du kommer hjem og henter den indenfor.

Endelig er en pakkepostkasse fra ME-FA en sikker løsning. En særlig leveringssliske gør, at mens det er nemt for pakkepostkassen at levere pakken i din pakkepostkasse, er det umuligt for en uvedkommende at fjerne den igen. Dette sikres dels gennem et solidt design og dels via en Ruko-lås, der er nærmest umulig at bryde op, og som i øvrigt kan kodes til at passe med den nøgle, du i forvejen bruger til din hoveddør.