POSTKASSEN – DIT VISITKORT VED VEJEN

MEFA Quartz 825 RAL 9005 på stander 22

En historie om dig …

Postkassen er noget af det første, dine gæster, naboer og forbipasserende ser ved din bolig. Et slags udendørs visitkort. Med sin form og farve fortæller postkassen en lille historie – også om dig som ejer: Er postkassen klassisk, enkel og nøgtern? Eller livlig, moderne og sprælsk i formgivningen? Har du valgt en helt neutral eller en markant farve? Vækker postkassen opmærksomhed – eller er den så diskret som muligt?

…fortalt gennem din postkasse

MEFA har i alt mere end 40 forskellige modeller af postkasser og pakkepostkasser.

Vi introducerer jævnligt nye, spændende designs. Dermed er vores postkasser lige så forskellige, som de mennesker, der skal bruge dem.

Her på sitet får du et overblik over dine mange muligheder for at vælge en postkasse eller pakkepostkasse, der passer præcist til dig og din bolig. Ønsker du yderligere information om MEFA’s produkter og deres placering, montering og vedligeholdelse, er du velkommen til at kontakte os.